Kispesti Egészségügyi Portál
Egységes európai segélyhívó: 112 Mentők: 104 Tűzoltóság: 105 Rendőrség: 107

Házi gyermekorvos

Helyettesítés - dr. Csonka Erzsébet, dr. Földi Katalin
Tóbiás Viktória
Asszisztens
Kedves Szülők és Gyerekek!

Sokan tudják már, hogy az Ady rendelőből a gyermekrendelő elköltözött. Helyünket egészségügyi képalkotó eljárásokkal foglalkozó cég veszi bérbe. Közfinanszírozott eljárásokat is fog végezni – pl. CT, MRI.
A hét házi gyermekorvosi praxis a Csokonai utcába fog költözni a K&H bank és a fitness centrum közötti épületbe, ahol a kerületi civil szervezeteknek volt helye. Ők is új helyre költöznek.
A Csokonai utcai épület felújításának tervezése megtörtént, kiírták a pályázatot, talán már el is bírálták. Reméljük hamarosan megkezdik az építkezést. Az elképzelések szerint a szinte teljeskörű felújítás után modern, világos, klimatizált, informatikailag is megfelelő környezet lesz mind a páciensek, mind a dolgozók részére.
Sajnos az Ady rendelőben használ területet át kell adnunk augusztus végén. Az építkezés befejezéséig – kb. 3 hónapig (?) – részben a Berzsenyi utcai gyermekrendelőben és részben a Berzsenyi utcai felnőtt rendelőben kaptunk helyet – Berzsenyi utca 1-3., a Vizes játszótér mellett. Itt a rendelés szeptember 1-én indul.
Telefonszámaik nem változtak, de a rendelési idők igen. Pontos adatok a szórólap másik oldalán olvashatók.
FIGYELEM!
• Továbbra is telefonon jelentkezzenek gondjaikkal, panaszaikkal. A kezelőorvos dönti el, hogy fogadja-e időpontra Önöket.
• COVID – koronavírus fertőzés - gyanú esetén – amit szintén a kezelőorvos dönt el, hogy fennáll-e – vírus-, ill. ellenanyag meghatározást szervezünk.
• Enyhe légúti panaszok estén is 10 napos otthonmaradás javasolt.
• Az életkorhoz kötött oltások és majd az influenza elleni oltás a tanácsadáson továbbra is folyik, időpont egyeztetés itt is kötelező.
Az új munkakörülmények a sok változás, a még be nem gyakorolt együttműködések a minket befogadó gyermek és felnőtt ellátókkal valószínűleg minket is és őket is feszültebbé tesz majd. Nagyon nehéz időszak lesz. Kérem türelmüket, megértésüket.
Igyekszünk mindent elkövetni, hogy az ellátás minősége ne csökkenjen ebben az átmeneti időszakban sem, és együtt élvezzük majd a jobb körülményeket a Csokonai rendelőben.
Körzet:
12. körzet

Telephely:
1191 Budapest, Berzsenyi utca 1-3.

Rendelési idő páratlan hét:
hétfő:
12:00 - 14:00
kedd:
14:00 - 16:00
szerda:
14:00 - 16:00
csütörtök:
12:00 - 14:00
péntek:
12:00 - 14:00
Rendelési idő páros hét:
u.a.
Tanácsadás:
hétfő:
14:00 - 16:00

Időpont adás:
Nincs

Telefon 1:
+36-1-3475997 / beteg rendelés

Telefon 2:
+36-1-3475991 / kartonozó

Frissítve:
5 hete