Kispesti Egészségügyi Portál
Egységes európai segélyhívó: 112 Mentők: 104 Tűzoltóság: 105 Rendőrség: 107

Hírek

INGYENES gyógyúszás a Kispesti Uszodában

2019.05.
INGYENES gyógyúszás a Kispesti Uszodában
A képre kattintva galéria nyílik (5 kép)
INGYENES gyógyúszás a Kispesti Uszodában


2019-ben már a hét három napján is járhatnak fejlesztő úszás foglalkozásra a gyerekek Kispesten. Az ingyenes gyógyúszás foglalkozás több betegségtípus megléte esetén igénybe vehető, melyek közül a leggyakoribb az asztma, a hanyag tartás, a túlsúly és a gerincferdülés. Sok gyermek számára az úszás az egyetlen olyan mozgásforma, amit ilyen és ehhez hasonló betegségek mellett is, minden káros mellékhatás mellett űzhet.

Gyermeke akkor jogosult gyógyúszás szolgáltatást igénybe venni nálunk, amennyiben érvényes, helyesen kitöltött recepttel rendelkezik.
Helyesen kitöltött recept megszerzése minden esetben a szülő feladata. Egy recept 52 alkalomra, 26 hétig érvényes. Egy vizsgálat során a felíró orvos jogosult 1 évre szóló (2 db) recept felírására.

Foglalkozásaink a következő időpontban elérhetőek:
Kedd 16:00-16:45, Szerda 15:00-15:45, Péntek 15:00-15:45, 16:00-16:45

Amennyiben a gyermek rendelkezik megfelelő recepttel, a következő a teendője:
1. Érdeklődését az eredeti recepttel együtt jelzi felénk személyesen az uszoda titkárságán vagy az uszoda@kispest.hu e-mail címen
2. Elvégzi a regisztrációt a gyógyúszás szolgáltatásra és aláírásával hitelesíti a kitöltendő dokumentumokat, amiket lead a Kispesti Uszoda titkárságán.
3. A titkárságon névre szóló, 1 hónapra szóló, 8 alkalmas bérletet kap, mellyel gyermeke látogatni tudja az intézményt
4. A bérlet lejárta előtt ismét ellátogat a Kispesti Uszodába, aláírásával hitelesíti gyermeke kezelőlapján a gyermek által lejárt időpontokat.
5. A kezelőlap kitöltése utána receptje érvényessége esetén újabb havi bérletet kap, melynek lejárata után ismét meg kell ismételni a folyamatot.
6. Lejárt recept esetén csak akkor van lehetőségünk újabb bérlet kiadására, amennyiben újabb érvényes recept bemutatásra kerül.
7. 18 éves kor betöltésének napján, a recept érvényességétől függetlenül, a gyermek elveszti jogosultságát a szolgáltatás igénybevételére.

További felmerülő kérdés esetén kérjük e-mailben az uszoda@kispest.hu e-mail címen érdeklődjön.